ELMA TATLISI
KREMALI ELMA TATLISI
Severek yiyebileceğimiz hafif bir tatlı. Yemekten sonra canımız tatlı çektiğinde, bu çok pratik tatlıyı deneyebilirsiniz.
Arzu ettiğimiz kadar elmayı kabuklarını soymadan ikiye bölelim.İçini temizleyip ,tencereye alalım. Her elma yarısının üzerine üzerine, iki yemek kaşığı şeker ilave ederek ,
piştikten sonra vanilyalı kremayı üzerine dökelim. Tarçın, dövülmüş ceviz parçalarıyla süsleyelim. Kremayı döktükten sonra, dolapta soğutmaya bırakalım.
malzemelerimiz
- 4-5 elma
- Her elma için iki kaşık şeker
- Bir paket hazır vanilyalı puding ( yada vanilyalı kremayı kendimiz pişirebiliriz.)
- Kabuk tarçın karanfil ve öğütülmüş ceviz parçaları
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder